Du bør også eie båt

30 januar 2020
Mathias Bjelland
Du bør også eie båt

Å eie din egen båt

Det er mange ting vi ville elske å gjøre hvis vi bare hadde mer penger. Mange av oss ville kjøpt en nyere og bedre bil. Noen av oss skulle dra på ferie oftere. Noen av oss kan til og med velge å få flere barn hvis vi hadde penger til å ha råd til det. Et av de mest interessante luksusproduktene å kjøpe kan faktisk være din egen båt. Å eie en båt blir av mange sett på som et endelig statussymbol på samme nivå som et privatfly.

Å ha din egen båt kan komme i mange forskjellige former. Du kan velge å få en liten båt som er stor nok til en liten samling. Du vil sannsynligvis dra ut til sjøen noen timer noen ganger og komme rett tilbake før solnedgang. Du kan velge å gå mot den andre siden av størrelsesspekteret og kjøpe den største båten du kan få tak i. Du kan dra ut med et stort parti i flere dager til sjøs og regne det som ferietid godt brukt. For eksempel er Askeladden båter gode eksempler på dette.

Et flytende hus

Noen mennesker med mye penger å bruke vil faktisk konkurrere for å se hvem som har verdens største private båt. Disse store båtene har nådd over 150 meter og koster en stor formue å bygge. Noen av dem tok tre år eller mer å bli konstruert. De sprøeste milliardærene beordret til og med at de store båtene deres skulle bygges i det skjulte, slik at ingen ville vite hvor lang tid båten deres ville være før det var for sent.

Noen store båter har alle fasilitetene du forventer å finne i et herskapshus. Mange av de rikeste menneskene på planeten har til og med flere av disse latterlig store båtene og paraderer dem over hele verden for å vise seg for alle.

Flere nyheter