Få et rent 2021 med Nowas.no

21 januar 2021
admin

Det å gå inn i et helt nytt år føles bare bra. Det føles som en ny start. Og der den gamle tradisjonen er å gjøre skikkelig hoved-rent til jul, så er det å gjøre skikkelig hoved-rent til det nye året noe jeg heller synes at vi burde gjøre. Som ansvarlig er det jeg som skal styre hvilket utstyr vi kjøper inn og hos Nowas.no finner vi det aller meste vi trenger.

I fort ble vi veldig oppsatte på at renhold og hygiene var viktig. Det vet jo jeg at det alltid har vært, men det er litt som om alle andre ble klare over det samtidig i fjor og det gjør at gjestene våre stiller høyere krav i forhold til nettopp det. Som ansvarlig er det da veldig deilig å vite at vi kan levere.

Å ha riktig utstyr er helt avgjørende for å gjøre en god jobb og vi har alltid kunnet finne det vi trenger i høy kvaliteten, men til priser som sjefene ikke klager over, på Nowas.no og vi bestilte inn helt nytt utstyr til starten av dette året for å gå det i møte på en bra måte.

Gi de ansatte verdens beste forutsetninger

Hvis de ansatte skal kunne gjøre en god jobb er de helt avhengige av å kunne bruke det beste utstyret. For uansett hvor nøye de jobber, så nytter det ikke noe hvis utstyret ikke lever opp til den oppgaven det skal kunne løse. Det å gi de ansatte riktig utstyr er faktisk viktig.

For hvis de ansatte føler at de gjør en god jobb fører det til bedre trivsel på arbeidsplassen og det fører til mindre sykedager og større velvære. Begge de tingene er viktige. Og det kommer ikke bare av å gjøre en god jobb, men også ved å fjerne den irritasjonen det er å jobbe med dårlig utstyr.

Flere nyheter