Oppdag ny og morsom teambuilding

26 mars 2020
Johanne Hansen
Oppdag ny og morsom teambuilding

Når det kommer til firmaturer er det virkelig noe som kan gå begge veier og slå ut enten positiv eller negativt. De fleste arbeidsgivere, og ansatte for den saks skyld, vil jo helst at firmaturen skal bli en så positiv opplevelse som mulig – gjerne med spennende teambuilding-øvelser og aktiviteter. Her kan du lese mer om nettopp det. 

Ikke bare kjedelig konferanse

Mange forbinder dessverre firmaturer med kjedelige møter og konferanser, og tar gjerne ikke med seg noen synderlig spennende opplevelser i kofferten hjem. Dette har heldigvis begynt å endre seg litt og det er dukket opp en mye mer fremtredende trend med spennende og morsomme teambuildingaktiviteter som et mål for firmaturen. Det kan utgjøre hele forskjellen i forholdet ditt med medkollegaer og kanskje til og med sjefen. 

Nye og spennende aktiviteter har de siste årene blitt ekstremt populære i forbindelse med teambuilding. Tenk så langt fra rafting, fjellklatring, kajak og hesteridning er fra vanlige, kjedelige aktiviteter og øvelser du kanskje forbinder med firmatur. Det er utrolig mye spennende man kan gjøre og mange arrangører som gjør mye ut av å arrangere en morsom og annerledes tur.

Ikke gå over bekken etter vann 

Firmatur i Norge er et godt alternativ for mange bedrifter. Det er nemlig mye uoppdaget i vårt ganske land, og man kan komme litt vekk fra hverdagen og kontorlivet ved bare å bevege seg få timer fra storbyene. Matopplevelser og spennende aktiviteter er bare et lite utvalg av ting man kan oppleve i Norge. Det er mange som ikke har vært så mye rundt i sitt eget land som i resten av verden, men det er både klimavennlig og spennende å holde seg innenfor Norges grenser på firmatur. Du trenger ikke nødvendigvis en gang dra særlig langt for å finne gode opplevelser. Det viktigste er at man får gjort grundig teambuilding, testet grenser og kommet vekk fra rutinen. 

Flere nyheter