På tide å oppgradere kjolegarderoben?

03 mars 2022
Johanne Larsen

editorial

Er det kanskje på tide å fornye og oppgradere kjolegarderoben? Da kan du lese med her, for å få gode ideer til hva du skal tenke over når det er på tide å friske opp garderoben med nye kjoler. Kjoler er nemlig et genialt plagg som du kan slenge på deg og være fin, uten å skulle sette sammen et helt antrekk. Det er det mange som har fått øynene opp for. Her skal vi se på hva du skal fokusere på. 

Kvalitet

Noe av det første og viktigste når det kommer til kjoler, er å velge kjoler i god kvalitet. Da snakker man først og fremst om stoffet kjolen er laget av. Det er lurt å gå for gode materialer som silke, viskose eller bomull, så man får en kjole som puster og som er laget med omtanke. Det er også sånn at det er lurt å sette seg litt ekstra inn i hvordan materialet man velger skal behandles, for eksempel vaskes, så man får kjolen til å vare så lenge som mulig. Godt vedlikehold er alfa og omega, også for kvalitetsplagg. 

Det kan kanskje være en god ide å investere litt ekstra i god kvalitet, da får du som regel også et plagg som er bedre konstruert og som kan gi en bedre passform. 

kjoler

Passform 

Det andre som er viktig å ha i mente når man skal velge kjoler, er at kjolen skal ha en flatterende passform. Det er lurt å tenke på kroppsfasong og hva man føler seg vel i, i tillegg til det som får kroppen til å se best ut. Kjoler finnes i alle fasonger og lengder, og her er det lurt å prøve seg litt frem for å finne ut hva man liker, og hva som passer inn i ens personlige stil. Da får kjolegarderoben en ordentlig piff. 

Flere nyheter