Plexiglass perfeksjonerer ditt walk in closet

28 desember 2021
Johanne Larsen

editorial

Det er mange som drømmer om et lekkert walk in closet, og hvis du har plass til det, kan du gjøre det meste ut av det. Det er nemlig forskjell på walk in closets, og det er lurt å sørge for at det ikke blir et roterom, men et rom som gir velvære og ikke minst godt oversikt over garderoben. Her skal vi se litt nærmere på smarte løsninger som kan sikre deg drømmeklesskapet. 

Få butikkfølelsen i klesskapet 

image

Butikkfølelsen er noe av det vikgtigste i et walk in closet. Det bør føles som å gå inn i en eksklusiv butikk, der alle elementene er presentert på en lekker og innbydende måte. 

En smart ting som man gjør i butikker som man med fordel kan overføre til klesskapet, er å rydde opp hver dag. Ta deg fem-ti minutter til å legge ting på plass, legge ting som skal i esker i esker og still tingene pent frem. Da får du et klesskap som alltid er innbydende og ryddig, og hvor ting har sin faste plass. Det er mye mer oversiktlig når du skal kle på deg og gjøre deg i stand. 

Smarte løsninger

Når du skal få det perfekte walk in closet, er det lurt å benytte seg av smarte løsninger. Det kan være smarte løsninger som handler om oppbevaring, siden det er noe av det viktigste i et godt og velorganisert klesskap. Man kan bruke spennende materialer som plexiglas for å få butikkstemningen og akkurat det looket man vil ha. Det smarte med plexiglass er nemlig at det er gjennomsiktig, og det vil si at man kan lage oppbevaringsløsninger som man kan se gjennom, og ergo se akkurat hva man har. I tillegg er det mulig å lage displaybokser i plexiglass, så det blir litt som montre i en butikk. Det er mange butikker som benytter seg av nettopp dette, og derfor er det også noe du kan bruke i klesskapet. 

 

Flere nyheter