Skal dere oppgradere bor i produksjonen deres?

16 desember 2020
admin

Skal dere oppgradere bor i produksjonen deres?

Når man jobber med produksjon av en eller annen art der boring er involvert gjelder det å ha skikkelig greie på hvilket verktøy man skal kjøpe. For det er ikke bare bare å få det helt riktige verktøyet hvis du ikke vet akkurat hva du trenger og i tillegg kjenner markedet skikkelig godt.

Derfor kan det å gjøre skikkelig grundig forarbeid være smart når man skal kjøpe noe så viktig som Bor. Det kommer til å være verdt det. Det å snakke med fagpersoner som selger produktene, for eksempel hos Seco Tools, der vi kjøpte våre, kan være en viktig del av avgjørelsen. For kvaliteten på det man velger kan man se i direkte relasjon til kvaliteten på det man skaper.

Det finnes mange forskjellige Bor og det å velge det helt riktige blir viktig. Hvilket type bor man trenger avhenger av hvilken oppgave som skal utføres og hvis man er det aller minste i tvil kan det være smart å snakke med noen som kan hjelpe til med å gjøre valget lettere. 

Solide bor i hardmetall

Det finned mange typer bor, men et av de aller mest brukte er solide bo i hardmetall. Det er et veldig fint alternativ som kan klare de aller fleste jobbene med de aller fleste typer materialer. 

De finnes i mange forskjellige utgaver og dekker forskjellige geometrier, belegg og diametere. De mange forskjellige borene de for eksempel har hos Seco dekker over mange forskjellige materialer og kan brukes til en rekke forskjellige typer oppgaver. 

For med en diameter på så lite som 0.1 mm til hele 20 mm kan man løse en bred rekke av oppgaver. I tillegg har de en hull toleranse fra IT7 til IT12. Det å finne det helt riktige er noe man må finne frem til, men jeg lover at det er verdt det.

Flere nyheter