Sov bedre i en god seng

29 september 2021
Johanne Larsen

En seng kan faktisk være helt avgjørende for hvor godt du sover om natten. Her skal vi se litt nærmere på hvorfor, hva du skal velge og hvor du kan finne en ny og god seng. Det er ikke nødvendigvis så vanskelig og omstendelig som du kanskje tror. 

Det er viktig å finne den riktige sengen 

Det er faktisk utrolig viktig å finne den helt riktige sengen når du skal få bedre søvn. Det handler rett og slett om at kroppen trenger optimal støtte og komfort for å slappe ordentlig av, og det får man i en god seng som er kjøpt med tanke på ens behov og preferanser. Det kan for eksempel være så enkelt som å finne den helt riktige fastheten på madrassen, så man kan få den støtten man trenger. 

Å finne riktig fasthet handler ikke bare om en madrass. Nei, hvis du vil ha optimal komfort og støtte, så er det faktisk lurt å ha flere madrasser. En overmadrass kan for eksempel gi ekstra god støtte, og i tillegg får du et lag på sengen din, som er helt nærmest huden, som helst kan vaskes og avlede fukt når du sover. Vi svetter nemlig mye om natten, og her kan en god overmadrass være med på å holde sengen din ren og hygienisk, i tillegg til å gi god støtte. 

Visste du at mange har en tendens  til å kjøpe en seng med litt for myke madrasser? Det gjelde faktisk spesielt hvis vi kjøper seng i en fysisk butikk. Derfor er det ikke så dumt å kjøpe seng på nettet. 

Finn stort utvalg av gode senger på nettet 

På nettet finner man nemlig et stort utvalg med senger, og det er enklere enn å handle i butikk.Man kan enkelt kjøpe seng på bedrenaetter.no, prøve madrassene før man velger om man vil beholde dem og få sengen levert hjem. 

Flere nyheter