Ulemper med smekklås på inngangsdøren

04 juli 2022
Johanne Larsen

editorial

Har du også smekklås på inngangsdøren din? Her skal vi se litt nærmere på hvilke ulemper dette kan medføre, og hvordan du enkelt kan takle dem, hvis du skulle komme til å låse deg ute. Det er kanskje ikke så vanskelig som du tror.

Dette er problemene med smekklås 

En smekklås kan faktisk by på flere problemer, selv om det virker som en praktisk og enkel løsning så man slipper å låse manuelt hver gang man går ut. Det er også noe som føles sikkert, fordi man jo vet at døren er låst når man går og man slipper å uroe seg for om man har glemt å låse. Dette er fordelene, men det jo dessverre også noen ulemper som hører med når man har smekklås.

låsesmed Oslo

Dette kan for eksempel være at man jo nettopp ikke trenger å ta med seg nøklene sine ut, og dermed ender opp med å glemme dem. Det er noe man av og til først oppdager når man kommer hjem igjen og prøver å komme inn, og dette er som regel en svært sur opplevelse. Men hva gjør man da?

En løsning kan selvfølgelig være at man har gitt et par ekstranøkler til en venn eller familiemedlem som man stoler på, så de kan hjelpe en med å komme inn hvis uhellet er ute. Men hva hvis man ikke har det? Eller hvis man prøver å komme seg inn midt på natten? Hva gjør man egentlig da? 

Finn låsesmed akkurat når du trenger det

Det er da du ringer en låsesmed, for eksempel en https://www.askerls.no/lasesmed-oslo. Her finnes det nemlig mange gode muligheter, og noen av dem er til og med åpne hele døgnet. Det vil si at du kan få hjelp selv om du har smekket deg ute midt på natten i en helg. Det er alltid hjelp å hente. 

Flere nyheter